Όλη η ομάδα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Φορτούνη!

Σύσσωμη η διοίκηση με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και η ομάδα του Ολυμπιακού είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το σοκ με τον Έλληνα άσο ήταν μεγάλο στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του. Η ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο αφήνει τον Κώστα Φορτούνη εκτός για έξι μήνες, θυμίζοντας τον τραυματισμό ενός άλλου Έλληνα πέρυσι, του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, παίκτης που είναι και πολύ καλός φίλος του αρχηγού των Πειραιωτών.

Από την πρώτη στιγμή πάντως όλη η διοίκηση με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και η ομάδα με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες της βρίσκονται στο πλευρό του διεθνούς μεσοεπιθετικού και αρχηγού και της Εθνικής ομάδας. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός πάντα λειτουργεί έτσι και ενώ στο παρελθόν είχε ανανεώσει συμβόλαια παικτών με σημαντικούς τραυματισμούς όπως των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Μανιάτη.

* Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ανοίγει μεταγραφική συζήτηση, παρότι είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει ειδικά σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις με σημαντικούς τραυματισμούς. Ο Ολυμπιακός θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και θα κρίνει το εάν καλύπτεται με τον Βαλμπουενά ή εάν θα χρειαστεί και κάτι άλλο ως προσθήκη (σ.σ. όπως τον Καρβάλιο).

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0