Ολαϊτάν : Από Σεπτέμβρη… κοντά μας

Ολαϊτάν : Από Σεπτέμβρη… κοντά μας

Ο Μάικλ Ολαϊτάν θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από τον Σεπτέμβρη, όπως τον συμβούλεψε ο διακεκριμένος καρδιολόγος που τον εξέτασε στο Βέλγιο.

1089068

Αργεί ακόμη η επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν στην αγωνιστική δράση. Όπως όλα δείχνουν, ο Νιγηριανός κυνηγός θα χάσει ολόκληρη την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού και από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 21χρονος άσος συνοδεία του μάνατζερ του, μετέβη στο Βέλγιο και εξετάστηκε από κορυφαίο καρδιολόγο της χώρας, ο οποίος ωστόσο δεν άναψε το “πράσινο φως” για την παρουσία του Ολαϊτάν στην καλοκαιρινή προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” στο Ζέεφελντ.

Ο γιατρός έκρινε πως η πορεία της υγείας του Νιγηριανού εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά αλλά δεν χρειάζεται καμία βιασύνη. Πρέπει να παραμείνει υπό στενή παρακολούθηση και αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, να επιχειρήσει να επιστρέψει το φθινόπωρο στην αγωνιστική δράση.

Οπότε η επάνοδος του Ολαϊτάν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετατίθεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και η επιστροφή του στην ενεργό δράση για τα τέλη του χρόνου.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0