Οι πέντε βασικοί λόγοι για την παραμονή του Ομάρ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να έχει σημαντικές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε βασικοί λόγοι για αυτήν την κατεύθυνση.

Ο 28χρονος διεθνής Νορβηγός μπακ, που έχει ως γνωστόν εκπρόσωπο τον αδερφό του, δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί – που φέτος είχε 38 αγώνες με 1 γκολ – παραμένει ανοιχτό και συνεχίζουν να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες παραμονής του. Οι πέντε βασικοί λόγοι επί τούτου έχουν ως εξής:

Ο Ομάρ είναι σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον από το 2014 και μετά και ξέρει το που βρίσκεται, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως. Όπως και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα και ευχαριστημένη που παίζει στον Ολυμπιακό.
Η ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς τον κρατάει σε πρώτο αγωνιστικό πλάνο. Ο Ομάρ είναι εκ των αρχηγών και βασικών παικτών στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού, που από την πρώτη σχεδόν στιγμή τον εκτίμηση για τα αγωνιστικά του προσόντα και την προσωπικότητά του.
Ο Ομάρ θέλει ένα τελευταίο ή έστω προτελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο για εκείνον. Ο Ολυμπιακός δεν επρόκειτο να φτάσει στις αρχικές του αξιώσεις, όμως μπορεί να του δώσει μπόνους επίτευξης στόχων ή να του βάλει ρήτρα με την οποία του χρόνου ή σε δύο χρόνια να μπορεί να πάρει μεταγραφή.
Ο Νορβηγός μπακ στο διάστημα που έχει ψαχτεί δεν βρήκε ένα συμβόλαιο κοντά έστω σε αυτά που ήθελε αρχικά ή ένα deal καλύτερο σε σχέση με τις οικονομικές συνθήκες στο Λιμάνι.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εάν θα άφηνε τον Ολυμπιακό δεν θα το έκανε έτσι απλά και εύκολα για να πάει στην Τουρκία. Σε ένα πρωτάθλημα που γενικότερα δεν φαίνεται να τον… ενθουσιάζεται ή να το εμπιστεύεται τόσο. Μόνο η προοπτικής της Αγγλίας και ενός ενδεχομένως πολύ πιο καλού συμβολαίου να άλλαζε τα δεδομένα.
Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0