Οι ομάδες μέχρι τις 11 Απριλίου συμπληρώνουν 29 ημέρες χωρίς προπονήσεις!

Οι ομάδες της Λίγκας έως τις 11 Απριλίου θα συμπληρώσουν 29 ημέρες χωρίς κανονικές προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως εάν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση και μες στον Απρίλιο θα μείνουν στο σύνολο 48 ημέρες χωρίς προπονήσεις!

Τα πράγματα ήταν δύσκολα και παραμένουν δύσκολα για τις ομάδες της Λίγκας που κινδυνεύουν να ξεχάσουν το πότε έκαναν τελευταία φορά προπόνηση. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα τελευταία φορά είχε μία αποθεραπεία στις 13 Μαρτίου. Ο Μαρτίνς είχε δώσει διήμερο ρεπό και μετά – εάν δεν είχε προκύψει η απαγόρευση η ομάδα του Ολυμπιακού – θα γύριζε στον Ρέντη για επανέναρξη προπονήσεων για το ματς με τη Γουλβς και φυσικά την πρεμιέρα των πλέι οφ. Από τότε πέρασαν 16 ημέρες χωρίς προπονήσεις και μαζί με τη νέα απαγόρευση προστίθενται άλλες 13 για να πάμε στις 29 ημέρες.

Εάν δε οι ομάδες μείνουν εκτός όλον τον Απρίλιο θα έχουν ένα διάστημα 48 ημερών χωρίς προπόνηση! Και αυτό διότι από τις 11 Απριλίου μέχρι το τέλος του μήνα υπολείπονται άλλες 19 ημέρες. Κάτι που δεδομένα αποτελεί κάτι το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων της Λίγκας.
Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0