Οι λεπτομέρειες του deal της αγοράς του Σεμέδο!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε deal αγοράς του Ρούμπεν Σεμέδο με κόστος πάνω από 4 εκατ. ευρώ και ένα συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές για τον Πορτογάλο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Το ποσό που αναμένεται να εισπράξει η Βιγιαρεάλ για αγορά θα είναι στα 4.5 εκατ. ευρώ ενώ όπως υπογραμμίζει η O Jogo το 20% του ποσού θα πάει στην Σπόρτινγκ, που είχε κρατήσει ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη. Ο Σεμέδο – όπως γράψαμε και νωρίτερα – θα κλείσει με συμβόλαιο τεσσάρων ετών και ιδιαίτερα καλές αποδοχές. Τονίζουμε εκ νέου πως η ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ που είχε μπει από την Σπόρτινγκ για να μην πάει ο 25χρονος στόπερ σε Μπενφίκα ή Πόρτο έκλεισε τον δρόμο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν αναμένεται να μπει συγκεκριμένη ρήτρα για ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη στους μεγάλους της Πορτογαλίας, όπως υπήρχε. Κοινώς ο Ολυμπιακός κάνει μία πολύ σοβαρή επένδυση με την αγορά αυτή ενώ να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε κάνει ξανά αγορά με μεγάλο ποσό (σ.σ. Ένγκελς). Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν στο πλάνο τους κίνηση και για έναν πιο έμπειρο στόπερ αλλά και για τουλάχιστον έναν φορ (σ.σ. συν κίνηση για έναν χαφ για τον άξονα).

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0