Ο Σεμέδο θα ήθελε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά… (photo)

Έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε, ότι ο Ολυμπιακός ορίζει το μεταγραφικό «παιχνίδι» σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές του. Εφόσον μία πρόταση, η οποία θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ικανοποιεί, ή έχει βάση να ικανοποιήσει τους «ερυθρόλευκους», για μία μεταγραφή, τότε αυτό μπορεί να προχωρήσει. Ειδάλλως, όλα παραμένουν… λόγια. Και τίποτα περισσότερο.

Γιατί τα λέμε αυτά, τώρα; Γιατί ο Ρούμπεν Σεμέδο προέβη σε δηλώσεις, στη Record, με τις οποίες εκδήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί, κάποια στιγμή, σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από το ελληνικό.

«Αν είναι πιθανό να φύγω από τον Ολυμπιακό; Σε αυτό τη φάση, όλα είναι πιθανά. Έχω ξαναπεί ότι θέλω να παίξω σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», είπε ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» στην ιστιορική πορτογαλική εφημερίδα και συμπλήρωσε ότι «η αποχώρηση του Ρούμπεν Ντίας από τη Μπενφίκα σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το μέλλον μου».

Μένει να φανεί εάν η Μπενφίκα προτίθεται να βγάλει από το ταμείο της, τα χρήματα που απαιτούνται, για να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0