Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου του Σίλβα!

Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου του Σίλβα!

Θέση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα στην Τούμπα, η οποία διεκόπη μετά τις ύβρεις που εξαπέλυσαν ορισμένοι «δημοσιογράφοι» προς τον Πορτογάλο τεχνικό,  πήρε ο ΠΣΑΤ.

marco_silva

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι τέτοιες συμπεριφορές «δεν συνάδουν με τα καθώς πρέπει κατά την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης Τύπου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καταδικάζει πλήρως τις συμπεριφορές, ορισμένων εκ των παρισταμένων, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016.

Οι συμπεριφορές αυτές αλλά και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάστηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, χώρος στον οποίο έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται αποκλειστικά και μόνο οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δεν συνάδουν με τα καθώς πρέπει κατά την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης Τύπου.

Αν μεν οι συμπεριφορές αυτές προήλθαν από άσχετους με τη δημοσιογραφική ιδιότητα που είχαν παρεισφρήσει στο χώρο, τότε υπήρξε πλημμελής έλεγχος και καλούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φροντίσει έτσι ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, ειδικά σε παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας όπως αυτό με τον Ολυμπιακό.

Αν, όμως, οι συμπεριφορές αυτές προήλθαν από ορισμένους, ελάχιστους θέλουμε να πιστεύουμε, “δημοσιογράφους” που έχουν παρεκκλίνει της αποστολής τους, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε τις αρχές δεοντολογίας από τις οποίες είναι προφανές ότι παρέκκλιναν και να τους επισημάνουμε ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει την κοινή γνώμη αμερόληπτα και όχι να εκφράζει ακόμη και σε στιγμές μεγάλης έντασης οπαδικά αισθήματα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0