Ο πιστός Τσόρι Ντομίνγκες : «Θα μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο πιστός Τσόρι Ντομίνγκες : «Θα μείνω στον Ολυμπιακό»

Χαμός γίνεται κάθε φορά που ο Τσόρι πατάει το πόδι του στην Αργεντινή.

chori

Ο παικταράς είναι ίνδαλμα για τους φίλους της Ρίβερ Πλέιτ, καθώς δεν έχουν ξεχάσει τα όσα προσέφερε. Έκπληξη θα αποτελέσει λοιπόν αν κάποια φορά επισκεφθεί την πατρίδα του και δεν του κάνουν πρόταση να επιστρέψει.

Εξαίρεση λοιπόν δεν αποτέλεσε η τελευταία του παρουσία στην Αργεντινή για να χαρεί από κοντά την κατάκτηση του Κλαουσούρα από τους «μιλιονάριος». Ο Τσόρι είχε μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρίβερ και του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γυρίσει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, καθώς προέχει ο Ολυμπιακός.

Αυτές τις δηλώσεις επανέλαβε στο ESPN, λέγοντας μεταξύ άλλων. «Με τιμά το ενδιαφέρον της Ρίβερ, αλλά θα μείνω στον Ολυμπιακό. Το βλέπω δύσκολο να γίνει κάτι τώρα, έχω έναν χρόνο συμβόλαιο», είπε ο 32χρονος άσος και συμπλήρωσε: «Φυσικά και θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρίβερ».

Ερωτηθής από εκεί και πέρα για τον τίτλο που κατέκτησε η Ρίβερ, ο Ντομίνγκες κατέληξε. «Νομίζω ότι η ομάδα αξίζει αυτό το πρωτάθλημα. Δικαιώθηκαν οι κόποι και η δουλειά όλων των παιδιών. Η Ρίβερ πέρασε άσχημες στιγμές στο παρελθόν, όμως, αυτά πέρασαν. Είναι ευτυχισμένες στιγμές για όλους».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0