Ο ώριμος και συνειδητοποιημένος Λοβέρα!

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, αποτελεί ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό προϊόν. Διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία, αγωνιζόμενος κυρίως ως εξτρέμ! Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, ο Λοβέρα φημίζεται για τον σπουδαίο χαρακτήρα του…

Ο 20χρονος είναι εξαιρετικά ώριμος για την ηλικία του, ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος! Και μην ξεχνάμε, ότι ο κόσμος ασχολήθηκε μαζί του πριν καν ενηλικιωθεί. Έκανε ντεμπούτο, άλλωστε, στα 16 του. Ωστόσο, σοβαρός και προσγειωμένος! Με τον Τύπο της Αργεντινής να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο εξτρέμ.

Τα μυαλά του δεν πήραν… αέρα τόσο λόγω της προσωπικότητας του όσο και χάρη στην ψυχολόγο της Ροζάριο, η οποία τον βοήθησε με συνεδρίες να σταθεί στον σκληρό χώρο του ποδοσφαίρου τόσο μικρός!

Στο παρελθόν, όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον Λοβέρα για την ωριμότητα του, απάντησε: «Είναι άσχημο όταν αντιλαμβάνεσαι πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο κάθε παίκτης γνωρίζει το επίπεδό του και αν πρέπει να παίζει. Εγώ προπονούμαι σκληρά…

Πέρασα ώρες με τον ψυχολόγο της ομάδας! Με βοήθησε. Μου έδωσε να καταλάβω ότι πρέπει να προπονούμαι στο 100% και να περιμένω τις ευκαιρίες μου, μου εξήγησε ότι πρέπει να ρίξω τις απαιτήσεις μου. Έτσι, κατόρθωσα να καταλάβω ότι όλα εξαρτώνται από μένα.

Ένιωσα απογοήτευση όταν δεν έπαιζα, αλλά δεν τα παράτησα. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για το πώς ζει και τι κάνει. Στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή θα έρθει η στιγμή που θα είναι στα κάτω του. Συνέβη και σε μένα και μου κόστισε. Όμως με δουλειά, αφοσίωση και καθοδήγηση, επέστρεψα…»

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0