«Ο Ολυμπιακός μιλάει με Άρσεναλ για Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός μιλάει με Άρσεναλ για Κάμπελ»

Τις συζητήσεις με την Άρσεναλ έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κάνει δικό του τον Τζόελ Κάμπελ. Ευτυχίσμενος είναι ο παίκτης στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο ατζέντης του στην «Real News».

210238
Ευτυχισμένος είναι ο Τζόελ Κάμπελ στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Χοακίμ Μπατίκα, στη «Real News».Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Κάμπελ. Το ξέρω γιατί μου το είπαν από τον σύλλογο πριν από περίπου 10 ημέρες που ήμουν εκεί. Με ρώτησαν αν είναι ευτυχισμένος ο Τζόελ. Τους είπα ότι είναι πολύ ευτυχισμένος με την ζωή του στην Ελλάδα και με τον τρόπο που τον έχουν υποδεχθεί όλοι.

Καταλαβαίνω πως έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ για το θέμα αυτό. Πριν απ’ όλα, είναι θέμα μεταξύ των δύο συλλόγων. Αν τα βρουν, όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Πάντως, από την αρχή ήταν δύσκολο, αφού ο Τζόελ ανήκει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε, κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα.

Είναι μια κρίσιμη χρονιά για τον Κάμπελ. Υπάρχει και το Μουντιάλ μπροστά. Όμως, όπως προείπα, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αισθάνεται υπέροχα με τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν υποδεχθεί όλοι στην ομάδα και φυσικά ο κόσμος, τον οποίο λατρεύει.

Ξέρετε, τον ενδιαφέρει περισσότερο να μπορεί να παίζει. Για παράδειγμα, δεν θα ήταν ικανοποιημένος με το να βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα αλλά να μένει στον πάγκο»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0