Ο κανονισμός που κάνει ρεζίλι τον Σιδηρόπουλο

Ούτε ένα λεπτό, δηλαδή λιγότερο από την τρίλεπτη διακοπή, δεν θα έπαιρνε στον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) να διαβάσει τον Κανόνα 12 που έπρεπε να εφαρμόσει, ώστε να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί στο 7’, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Όμως, ο διεθνής ρέφερι έβαλε… παύλα και αδίκησε τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο Σιδηρόπουλος ήταν στο VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ότι ο Πασχαλάκης είχε μπλοκάρει τη μπάλα. Στη δεύτερη ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχασε τη μπάλα, άρα η φάση έχει αλλάξει από λάθος του, άρα δεν υπάρχει οφσάιντ.

Τι έβλεπε ο πρώην κορυφαίος για τρία λεπτά στην οθόνη του VAR;

Διαβάστε τον Κανονισμό που εκθέτει τον Σιδηρόπουλο:

Κανόνας 12 – Παραβάσεις και Ανάρµοστη συµπεριφορά

2. Έµµεσο ελεύθερο λάκτισµα

Ο τερµατοφύλακας θεωρείται ότι ελέγχει τη µπάλα µε το χέρι/τα χέρια όταν:

· η µπάλα βρίσκεται µεταξύ των χεριών του ή µεταξύ του χεριού και κάθε επιφάνειας (π.χ. έδαφος, σώµα του) ή την αγγίζει µε οποιοδήποτε τµήµα των χεριών ή των βραχιόνων του, εκτός εάν η µπάλα αναπηδά από τον τερµατοφύλακα ή ο τερµατοφύλακας έκανε µια απόκρουση

Ένας τερµατοφύλακας δεν µπορεί να µαρκαριστεί από αντίπαλο όταν έχει αποκτήσει τον έλεγχο της µπάλας µε το χέρι/τα χέρια του.

Δείτε και τις φωτογραφίες που εκθέτουν τον διεθνή ρέφερι:
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0