Ο Χούμπελ, ζήτησε αποχώρηση Γκαγκάτση από τη Super League!

O επικεφαλής παρακολούθησης της ΕΠΟ από UEFA και FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ απαίτησε να απομακρυνθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Super League.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) έδωσε το «παρών» και ο Χέρμπερτ Χούμπελ με τον επικεφαλής παρακολούθησης των UEFA και FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ζητάει την αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Super League.

Ο Χούμπελ έφερε προ τον ευθυνών τους τη Super League και την ΕΠΟ για το θέμα αυτό και κατέστησε σαφές ότι ήδη θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί. Επίσης ο Χούμπελ εμφανίστηκε προβληματισμένος για το θέμα της βίας, λέγοντας ότι δεν έχουν δοθεί οι απαιτούμενες λύσεις και πως θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει επίλυση του ζητήματος αυτού.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε στείλει σχετική επιστολή για την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντας συμβούλου, κάτι όμως που είχε απορριφθεί από τις ομάδες της Λίγκας έπειτα από ψηφοφορία που είχε διεξαχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του ΔΣ, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του προεδρείου της ΕΠΟ με εκπροσώπους της Λίγκας λόγω του ότι έριξαν λευκή ψήφο για ένα θέμα οικονομικού απολογισμού. Συγκεκριμένα τους ζητήθηκε ο λόγος, με τους εκπροσώπους της Λίγκας να απαντούν ότι ήταν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πηγή : gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0