Νέο ναυάγιο Γραμμένου στην ΕΠΟ!

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Γραμμένος στην ομοσπονδία καθώς πέρα από το ότι είναι ακατάλληλος δείχνει ότι έχει χάσει και τον έλεγχο.

Τελευταία απόδειξη αποτελεί ότι στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο επιχείρησε να περάσει τον κανονισμό διαιτησίας όμως έπεσε πάλι σε τοίχο.

Οι αντιδράσεις ήταν πολύ έντονες με συνέπεια να φανεί για μια ακόμα φορά ότι ο Γραμμένος δεν έχει την πλειοψηφία καθώς δεν μπόρεσε να περάσει τον κανονισμό διαιτησίας. Ετσι το συγκεκριμένο θέμα παραπέμφηκε στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ αλλά η ουσία είναι πως ο Γραμμένος έχασε και πάλι τις εντυπώσεις και δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν είναι μόνο ακατάλληλος για την προεδρία, πλέον τον αδειάζουν μέχρι και οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο συνέβη και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, την Τετάρτη 19/06. όπου πέρασε χωρίς ψηφοφορία την επέκταση του συμβολαίου του Περέιρα, επειδή διαπίστωσε ότι δεν έχει την πλειοψηφία! Σα να μην έφτανε αυτό, πέρασε με μειοψηφία τον προϋπολογισμό της ομοσπονδίας.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0