Νέα μεγάλη δωρεά από τον Μαρινάκη, στο Τζάνειο (pic)

Μετά την σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο δίνοντας μεγάλη οικονομική (και όχι μόνο) βοήθεια στο Τζάνειο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές λόγω της πανδημίας. Μετά την σπουδαία του πρωτοβουλία στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ, o διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» προχώρησε σε νέα μεγάλη δωρεά, αυτή τη φορά στο Τζάνειο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης ενίσχυσε το Τζάνειο Νοσοκομείο με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μάσκες υψηλής προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό με τον γνωστό γιατρό και οπαδό του Ολυμπιακού, Νίκο Βλαχάκο να γνωστοποιεί το γεγονός μέσω των social media εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών.

Η ανάρτηση:

«Παραλάβαμε μαζί με τον Αν. Διοικητή,μάσκες υψηλής προστασίας ενάντια στον Covid-19,προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ενώ είμαστε σε αναμονή δωρεάς εκ μέρους του, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού!!!
Σας ευχαριστούμε!!!
Θα νικήσουμε!!!»

Παραλάβαμε μαζί με τον Αν.Διοικητη,μάσκες υψηλής προστασίας ενάντια στον Covid-19,προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού…

Gepostet von Νικόλαος Α. Βλαχάκος am Sonntag, 5. April 2020

Πηγή To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0