Νέα αποθέωση Ελ Αραμπί στο εξωτερικό!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Με τον Μαροκινό στράικερ να σκοράρει… κατά ριπάς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και, όπως είναι λογικό, τα ΜΜΕ του εξωτερικού «παίζουν» πολύ με το όνομα του!

Ιδιαίτερα τιμητικό είναι το γεγονός πως η «AS», στην αραβική της έκδοση, έκανε ένα αφιέρωμα στα φετινά επιτεύγματα του επιθετικού του Θρύλου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «O Ελ Αραμπί… λάμπει με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στην Λαμία. Είναι γνωστό πως θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Μαροκινούς σκόρερ, από την άποψη της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη».

Οι εμφανίσεις του Ελ Αραμπί, φυσικά, κάνουν… ντόρο και στην πατρίδα του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα Μέσα στο Μαρόκο ασκούν πίεση στον Ομοσπονδιακό προπονητή, προκειμένου να του δώσει φανέλα βασικού στην Εθνική!

Ιστοσελίδα, λοιπόν, έγραψε: «Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς… Έχει δείξει την ισχυρή του παρουσία, στην ομάδα του και ελπίζει να αντιμετωπίζει να αντιμετωπίσει την πρόκληση και με την Εθνική, αφού ήταν μέχρι πρόσφατα, ένας από τους βασικούς πυλώνες της! Είναι ικανός για να πάρει την φανέλα βασικού με τα… λιοντάρια, στον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Γιουσέφ Ελ Νεσίρι της Λεγανές, αλλά και τον Ρασίντ Αλιού της Ανζέ».
Πηγή gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0