Νάτχο: «Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά με τον προπονητή, λάθος επιλογή ο Ολυμπιακός»

Δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του παραχώρησε ο Μπίμπρας Νάτχο, με τον Ισραηλινό μέσο να παραδέχεται ότι υπάρχει… θέμα στις σχέσεις του με τον Πέδρο Μάρτινς και να αναφέρεται στο παρόν αλλά και το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βλέπει πιθανό τον… επαναπατρισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάτχο: 

Για τη σεζόν του στον Ολυμπιακό, τον Μαρτίνς και το μέλλον του: «Ήταν μία απογοητευτική σεζόν στον Ολυμπιακό. Πήγα στην ομάδα με την προσδοκία ότι θα τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όταν πήγα η ομάδα είχε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή. Ακόμα ανήκω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκανα σωστή επιλογή να πάω εκεί. Αν παίζω τα πράγματα είναι αναστρέψιμα, διότι σε όλους τους άλλους τομείς αισθάνομαι πολύ καλά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Με ενδιαφέρει να παίζω γιατί μου έχει λείψει».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Ισραήλ: «Δεν λέω όχι στο ισραηλινό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δεν το απορρίπτω. Σέβομαι το ποδόσφαιρο του Ισραήλ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω ως πιθανότητα».

Πηγή sport-fm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0