Να μείνει σε ένα πρωτάθλημα που κάθε αγωνιστική θέλουν να τον βγάλουν «Νοκ άουτ» ;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είτε το θέλουμε είτε όχι είναι μια γέφυρα για πολλούς ποδοσφαιριστές. Δυστυχως παίχτες σαν τον Ποντένσε δύσκολα μένουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογεροπούλος

Το άρθρο το γράφω χωρίς να ξέρω εξελίξεις για τον Ποντενσε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είναι μισ δεύτερη ευκαιρία για πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλης ηλικίας, η για ποδοσφαιριστές να κάνουν ένα βήμα με σκοπό να πάρουν κάποια μεταγραφή για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τους ξένους ποδοσφαιριστές, Καθως λίγες είναι οι στιγμές που ήρθε κάποιος και έμεινε χρόνια και αγαπήθηκε (Φουστερ). Οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα κοιτάνε να δίνουν τα πάντα με σκοπό να πάρουν μια καλύτερη μεταγραφή, ένα καλύτερο και ποιο αναγνωρισμένος πρωτάθλημα και πολλά άλλα.
Στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Ποντενσε, Ο Ολυμπιακός και να θέλει κρατήσει τον Ποντένσε, πως θα το κάνει; Ο παίχτης θα θέλει να μείνει στην χώρα μας ; όταν τον ζητάει ένα πρωτάθλημα σαν τον Αγγλικό. Επιπλέον ο Ολυμπιακός γιατί να ρισκάρει να μην δώσει έναν παίχτη με τόσα λεφτά, όπως και τον Τσιμικα. Και να ρισκάρει αυτούς τους παίχτες να τους χάσει από τραυματισμούς, όταν στα ποιο πολλά παιχνίδια οι αντίπαλοι κοιτάνε να βρουν πρώτα τα πόδια και μετά την μπάλα. Και στο τέλος να μην πάρει τίποτα. Επιπλέον θα ξενερώσει και ο παίχτης, όπως ξενερώνει κάθε αγωνιστική που προσπαθούν να τον βγάλουν Οφφ. Ότι και να γίνει στην περίπτωση αυτή, ο Ποντένσε και ο κάθε Ποντένσε που έρχεται στην χώρα μας, αν δεν φύγει τώρα, θα φύγει το καλοκαίρι. Το γιατί το βλέπουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Επιπλέον δεν λέω ότι δεν παίζει ρόλο και το οικονομικό, καθώς είναι πολλά τα λεφτά, αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0