Μπουχαλάκης: “Βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι αν δείξουμε πίστη, θα το πετύχουμε”

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, τόνισε ότι βαθιά μέσα τους οι παίκτες των “ερυθρολεύκων” ήξεραν ότι αν έδειχναν πίστη και θέληση θα έπαιρναν αυτή την τεράστια πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ.

Ολυμπιακός πέτυχε μία ιστορική νίκη – πρόκριση απέναντι στην Αρσεναλ και προχωρά στην επόμενη φάση του Εuropa League. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης δηλώσεις έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο και σημαντικό είναι αυτό που επετεύχθη.

“Αντιλαμβανόμαστε πόσο μεγάλο και σημαντικό είναι αυτό που πετύχαμε. Δείξαμε και στους ομίλους ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Αν θέλεις κάτι πολύ και το προσπαθείς, στο τέλος ανταμείβεσαι. Βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι αν δείξουμε πίστη και θέληση, θα το πετύχουμε.

Καταφέραμε σε 4-5 ευκαιρίες να σκοράρουμε δύο γκολ και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε κάτι πέρυσι με νέα παιδιά, δουλέψαμε και αυτή τη διετία έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση. Πρέπει να το χαρούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες” δήλωσε αναλυτικά ο Μπουχαλάκης.
Πηγή Sport24.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0