Μίτσελ : Πρόκριση ή μαύρο Πάσχα!

Μίτσελ : Πρόκριση ή μαύρο Πάσχα!

mitsel

Δεν είναι και στα καλύτερά του τον τελευταίο καιρό ο Μίτσελ. Ιδιαίτερα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει αποφασίσει να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πως θα πρέπει να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου. Αλλιώς τους περιμένει μαύρο Πάσχα. Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» και τις πληροφορίες που έρχονται από το Ρέντη, οι παίκτες καλά θα κάνουν να περάσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχικός προγραμματισμός κάνει λόγο ότι θα μπορέσουν να ξεκουραστούν τόσο το μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα. Αυτό, μόνο αν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Διότι αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα κάνουν κανονικά προπονήσεις αυτές τις δύο ημέρες. Μαύρο Πάσχα δηλαδή.

Ο Μίτσελ λοιπόν κάνει ό,τι μπορεί για να αφυπνίσει τους παίκτες του, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και ενδεικτικές ήταν οι φωνές του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Ισπανός ακουγόταν παντού, σε… όλο το Ρέντη και με αυτή τη συμπεριφορά του έχει αποφασίσει να αλλάξει τα όσα κακώς κείμενα έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/72080/prokrish-h-mayro-pasxa/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0