Μίτσελ: “Όπως και να λέγεται, πρέπει να παίζει για την ομάδα”

Την υποχρέωση όλων να αγωνίζονται πρωτίστως για την ομάδα, υπενθύμισε ο Μίτσελ μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό (5-1), ερωτηθείς για την μη χρησιμοποίηση του Κασάμι.

1450879_10154752471235456_2446538173334144551_n

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

-για την επιθετικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του:
«Ναι ήταν το παιχνίδι με τα περισσότερα κατεβάσματα και τις περισσότερες δημιουργίες. Και αυτό γιατί στο τέλος είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν ήταν το μόνο που είχαμε πολλές επιθέσεις. Θυμάμαι και το ματς με τη Βέροια που είχαμε φάσεις αλλά δεν είχαμε επιτυχία στις προσπάθειες. Ήταν ικανοποιητικό να βλέπουμε έτσι την ομάδα. Οι παίκτες που έπαιξαν και συνήθως δεν έχουν χρόνο ήταν όλοι καλοί. Ιδίως από τον Μπουχαλάκη και τον Γιαννούλη. Η ιδέα ήταν να παίξουμε με γρήγορες πάσες. Ήταν σωστά τοποθετημένοι ο Μπουχαλάκης και ο Τσόρι και άλλαζαν γρήγορα τη μπάλα. Το τρίγωνό τους με τον Μιλιβόγιεβιτς ξέραμε ότι θα τροφοδοτούσε γρήγορα τη μπάλα στην επίθεση».

-για την παρουσία των Ελλήνων παικτών σήμερα:
«Πάντα λέω ότι μακάρι η ομάδα να έχει περισσότερους Έλληνες στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο όμως δεν ζει μόνο από Έλληνες. Αν και το κάνει καλά. Οι παίκτες σήμερα έδειξαν την ικανότητά τους και γι’ αυτό παίζουν στον Ολυμπιακό. Και έτσι είναι περισσότερο εύκολο να τους υπολογίζει ο προπονητής».

-για τον Κασάμι (ερώτηση από δημοσιογράφο ελβετικής καναλιού):
«Σήμερα δεν έπαιξε γιατί πιστεύαμε ότι υπήρξε ένας άλλος παίκτης που θα μπορούσε να το κάνει. Πάντα στην ομάδα θα παίζει αυτός που θέλει να παίζει για την ομάδα ακόμη και αν το όνομά του είναι Κασάμι. Και εάν ο προπονητής της Ελβετίας δεν τον επιλέξει τότε και εκείνος θα έχει τους λόγους του».

πηγή: Sportfm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0