Μίτσελ : «Καμία ανοχή, αλλά να βρεθούν λύσεις»

Μίτσελ : «Καμία ανοχή, αλλά να βρεθούν λύσεις»

Ξεκάθαρος ήταν ο Μίτσελ σε δηλώσεις του για τα θέματα βίας αλλά και για τη διακοπή των αγώνων…

μιτσελ-τριπολη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε δηλώσεις του στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά, πήρε ξεκάθαρη θέση τόσο για τα θέματα βίας που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, όσο όμως και για την αναβολή των πρωταθλημάτων:

«Πιστεύω πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Όπως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη βία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, το οποίο είναι παράνομο.

Πιστεύω, λοιπόν, πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στα περιστατικά βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Όμως, πρέπει να είμαστε και λίγο διπλωμάτες γιατί συμμετέχουμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της μη ανοχής, πρέπει να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η διαμαρτυρία των διαιτητών είναι δικαιολογημένη.

Πρέπει να βρούμε λύσεις για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Αλλά και να βρούμε λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν είναι πρόβλημα καθαρά αθλητικό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0