Μίτσελ: «Ήθελα να αποδείξω ότι μπορούσα να γίνω πρωταθλητής…»

Μπορεί ο Μίτσελ να προπονεί, πλέον, την Πούμας στο Μεξικό, ωστόσο δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό. Και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μία φορά. Σε συνέντευξη του στο coachesvoice.com, ο Ισπανός προπονητής έκανε μεγάλη αναφορά στη θητεία του στον Θρύλο!

Μεταξύ άλλων, ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε: «Υπέγραψα πολύ γρήγορα στον Ολυμπιακό. Δεν φοβήθηκα να δουλέψω στο εξωτερικό.

Πρώτα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Σοσιεδάδ και μία εβδομάδα αργότερα, έφαγα μαζί του στο σπίτι μου. Την επόμενη φορά, δείπνησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μου είπε να αναλάβω τον Ιούνιο, αλλά εγώ του ζήτησα να αναλάβω την ομάδα τον Φεβρουάριο. Ήθελα να την προπονήσω τρεις μήνες, ήθελα να δω πως λειτουργεί… Τους είπα πως αν θέλουν να μην με πληρώσουν, αλλά θέλω να δω λεπτομέρειες από τον τρόπο λειτουργίας…

Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου, ότι μπορούσα να γίνω πρωταθλητής! Κάποιοι που μου ασκούν κριτική μπορούν να πουν ότι ‘ναι, αλλά αυτό το έκανες στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό’.

Είχαμε μία μεγάλη πρόκληση, να βάλουμε την ομάδα στη διεθνή σκηνή και ήμασταν πολύ κοντά να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League! Δεν κερδίζαμε μόνο τα παιχνίδια, αλλά παίζαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, έπρεπε κάθε χρόνο να χτίζουμε την ομάδα και να πουλάμε πολλούς ποδοσφαιριστές…

Ο κόσμος ήταν πολύ χαρούμενος! Αυτό μας έκανε να απολαμβάνουμε την κατάσταση, αλλά πάντα γνωρίζαμε ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Όπως και συνέβη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0