ΜΙΤΣΕΛ για ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ

ΜΙΤΣΕΛ για ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Μίτσελ μίλησε για ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ενώ απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο για τη διαιτησία.

38B595C7CD8A6BFE8BC1E0DC71B0BAE8

Αναλυτικά οι δηλώσεις τεχνικού του Ολυμπιακού :

Μετά τον Λεβαδειακό είχατε πει ότι δεν είδατε διάθεση και πρόθεση επιτυχίας από τους παίκτες σας για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Σήμερα την είδατε αυτή τη διάθεση που θέλατε;

«Δεν το είχα πει ακριβώς αυτό. Είναι κάπως σκληρό αυτό που λέτε. Πρόθεση υπάρχει, αλλά όχι πάντα επιτυχία. Σήμερα στο δεύτερο μέρος κυρίως ήμασταν καλύτεροι. Διορθώσαμε κάπως τον ρυθμό του παιχνιδιού. Συνηθίζουμε να μιλάμε για τη δική μας ομάδα και ξεχνάμε καμιά φορά ότι και ο αντίπαλος παίζει καλά και μας δημιουργεί δυσκολίες. Ο Αστέρας μπήκε πολύ καλά, είναι μία ποιοτική ομάδα και για αυτό τον λόγο στο πρώτο μέρος μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες».

Συνήθως υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τη διαιτησία. Ότι πάντα βοηθάει τον Ολυμπιακό. Σήμερα νιώσατε κάτι τέτοιο;

«Όχι. Έχω πει πολλές φορές κάτι και το εννοώ ειλικρινά, ότι μιλάμε πάρα πολύ για τους διαιτητές, όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές κερδίζουν οι καλύτεροι. Δεν θα με κάνετε ποτέ να μιλήσω για τον διαιτητή, ούτε καλά, ούτε άσχημα. Πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά που κάνουν. Δεν το λέω για το σημερινό ματς, αλλά γενικότερα. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Για τους διαιτητές δεν θα πω τίποτα. Πιστεύω ότι ούτε οι προπονητές, ούτε οι διαιτητές παίζουν ρόλο στα παιχνίδια. Μόνο οι ποδοσφαιριστές παίζουν ρόλο. Ακόμα κι αν ξεκινούσα μία συζήτηση μαζί σας, δεν θα συμφωνούσαμε γιατί εσείς υποστηρίζετε τον Αστέρα, κι εγώ τον Ολυμπιακό. Έτσι δεν είναι; (γέλια)».

Τον Ιμπαγάσα τον έχετε στα πλάνα σας να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής;

«Κι εγώ θέλω να βλέπω την οικογένειά μου, αλλά είναι μακριά. Ο Ιμπαγάσα είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και προσπαθώ να τον διαχειριστώ με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε 27 ποδοσφαιριστές».

Ήταν το τρίτο ματς του Μήτρογλου και παραμένει εκτός ρυθμούς. Πόσο σας ανησυχεί αυτό ένα μήνα πριν από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ;

«Όλοι ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα όλο και περισσότερο θα βρει τον ρυθμό του. Δεν ανησυχούμε και δεν βιαζόμαστε γιατί έχουμε έναν μήνα μπροστά μας. Πριν από έναν μήνα δεν τον είχαμε καθόλου γιατί ήταν τραυματίας. Σήμερα τον έχουμε και έχει τον χρόνο να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα βρει τον ρυθμό του».

Μπροστά σας έχετε τον Ατρόμητο. Πώς βλέπετε αυτές τις αναμετρήσεις, δεδομένου ότι σας δυσκόλεψε στο πρωτάθλημα;

«Έχουμε τώρα τον Ατρόμητο. Φυσικά πιστεύουμε ότι είναι ένας προκριματικός όχι τόσο άνετος και όχι τόσο εύκολος. Μοιάζει με αυτόν που τελείωσε, με τον Αστέρα. Θα είναι δύσκολα τα ματς με τον Ατρόμητο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0