Μιλίνκοβιτς: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός»

ÌÉËÉÍÊÏÂÉÔÓ   ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ MILINKOVIC ARIS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος του ελληνικού πρωταθλήματος, εκφράζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή του Άρη στην κάμερα του Novasports:

Τι σκέφτεται ένας προπονητής, όταν έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα η οποία βρίσκεται 30 βαθμούς πάνω από τη δική του;

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα, όντας ο κυρίαρχος του πρωταθλήματος. Τόσο ως ομάδα, όσο και ως ποιότητα ο Ολυμπιακός υπερέχει και νομίζω πως η πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, φανερώνει το πόσο ψηλά βρίσκεται, αλλά και τη δουλειά που γίνεται εκεί. Όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πάρει κάτι και αυτός που δεν είναι σε καλή θέση. Έχουμε, λοιπόν, υποχρέωση προς την Αρειανή οικογένεια να τα δώσουμε όλα. Σε αυτό το παιχνίδι θα μπούμε με θέληση, με πάθος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ίσως, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα“.

Θυμίζει μάχη Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, αυτός ο αγώνας;

Μοιάζει, αλλά επαναλαμβάνω πως έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε και να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη χρονιά για τον Άρη και δουλεύουμε για την ιστορία της ομάδας, ώστε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας“.

Πώς μπορεί να περιορίσει ο Άρης τον Ολυμπιακό;

Δεν χρειάζεται να περιγράψω την ποιότητα του Ολυμπιακού. Έχει στο ρόστερ του σχεδόν τρεις ίδιες ενδεκάδες! Δεν είναι, δηλαδή, μόνο το ότι έχει καλή πρώτη ομάδα, με καλά ονόματα και καλούς παίκτες, αλλά αυτό ακολουθεί και πιο κάτω. Έχουν τα πάντα“.

Μέχρι το τέλος του 2013 με τι συγκομιδή θα είστε ικανοποιημένος; Ακολουθούν μετά τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννενα…

Είναι δύσκολο να προβλέψω και κανένας προπονητής δεν πρέπει να κάνει πρόβλεψη. Το λέω ξανά, έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε το 100%. Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς και πιστεύω να έρθουν τα αποτελέσματα“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0