Με τον κόσμο του, αλλά μεμονωμένα στην Καλαμάτα…

Την Καλαμάτα αντιμετωπίζει (8/1) ο Ολυμπιακός την Τετάρτη εκτός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τόσο για την αναμέτρηση του Θρύλου, όσο και για εκείνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Ωστόσο, όπως είναι αντιληπτό ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορεί να βρεθεί για μία ακόμα φορά δίπλα στην ομάδα, αλλά μεμονωμένα.

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 08-01-2020 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 07-01- 2020 και ώρα 21:30 στο Γήπεδο Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΣΦΠ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 08-01-2020 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 08-01-2020 και ώρα 17:15 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0