Με το βλέμμα στο αήττητο!!! Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ 21:30

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους κίτρινους σήμερα στο Φάληρο όπου με νίκη θα φτάσει ακόμα ποιο κοντά να κλειδώσει τον τίτλο και μαθηματικά.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός σήμερα επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 3 και μήνες και τον αγώνα με την Γουλβς, για να φιλοξενήσει την ομάδα του ΑΡΗ στις 21:30. Ο Ολυμπιακός με νίκη φτάνει ακόμα ποίο κοντά στο να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο και το 45ο πρωτάθλημα, και το 7ο στα τελευταία 10 χρόνια.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει με σκοπό να κρατήσει και το αήττητο, που κρατάει στο Φάληρο τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός μετά από το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα, όπου έχασε με 3-1 τρέχει ένα φοβερό σερί. Ενώ στο Καραϊσκάκης έχει να χάσει από τον αγώνα κυπέλλου με την Λαμία. Φέτος ο Ολυμπιακός την μόνη ήττα που έχει γνωρίσει είναι στο κύπελλο στην Τούμπα όπου από δικά του λάθη ο ΠΑΟΚ γύρισε τον αγώνα.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11αδα, καθώς έχει κρίσιμα παιχνίδια όπως ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο Καραΐσκάκη. Ο Μαρτινς θέλει ακόμα ποίο πού παθός, καθώς θέλει να δει τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει από εκεί που τον άφησε πριν την διακοπή, δύσκολο. Όχι ακατόρθωτο όμως, γιατί το έδειξε στην Τούμπα ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν πιάνετε.

Ο Άρης έρχεται από μια νίκη ανατροπή κόντρα στον Όφη, και μάλλον καθαρίζει την 5 θέση της βαθμολογίας. Οι παίχτες του Άρη θα κυνηγήσουν την νίκη αλλά ποιο σημαντικό παιχνίδι θεωρούν αυτό με την ΑΕΚ για το κύπελλο, όπου θέλουν να πάνε στον τελικό ξανά μετά το 2010.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0