Με τη… σφραγίδα και των καλύτερων του κόσμου

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, μόνο εύκολη δεν ήταν για τον Ολυμπιακό. Για μία ακόμα χρονιά, είδαμε ένα ολόκληρο σύστημα να τα… βάζει με τους «ερυθρόλευκους». Να προσπαθεί με κάθε τρόπο, σε όλα τα επίπεδα, να ανακόψει την πορεία τους.

Σύσσωμη η… εξυγίανση, ΕΠΟ, ΚΕΔ, «συμμαχίες» (από όλα είχε το… μενού), έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην επιστρέψει ο Θρύλος εκεί που αξίζει και έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται. Στην κορυφή.

Ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν «μάσησαν». Τους κέρδισαν όλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν την ομάδα στο θρόνο της! Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Για να επιτευχθεί αυτό, όμως, τεράστιο, καθοριστικό και κομβικό ρόλο έπαιξε και ο λαός του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Απέναντι σε όλο αυτό τον πόλεμο, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, οι καλύτεροι του κόσμου στάθηκαν, με πράξεις, από την πρώτη μέρα δίπλα σε αυτό που αγαπούν περισσότερο από κάθε άλλο στη ζωή τους.

Προστάτεψαν την ομάδα του Πειραιά, έβαλαν πλάτη, αποτέλεσαν «ασπίδα» του συλλόγου και, δίχως καμία αμφιβολία, έβαλαν τη… σφραγίδα τους στην κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος!

Με τη σειρά, τους, λοιπόν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν βλέπουν την ώρα για τη φιέστα της Κυριακής (19/7). Δεν βλέπουν την ώρα για να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς, συνεχίζοντας να καμαρώνουν και να αποτελούν το μεγάλο «όπλο» της ομάδας…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0