Μαρτίνς: Θα πάρουμε αποφάσεις από την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να έχω 22-23 παίκτες, έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε όλους.

Πολλά και διάφορα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για την λήξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά είπε στο olympiacos.org

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν τόσο καλοί, ισορροπήσαμε όμως στην πορεία. Το Αμβούργο είναι μια ομάδα με ποιότητα, δεν παίξαμε τόσο καλά αλλά έχει να κάνει και με το γήπεδο που είναι μικρό αλλά και με το χορτάρι που ήταν πολύ ψηλό. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών γιατί τα έδωσαν όλα. Είναι ένα ματς που μας έκανε καλό».

Για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ, είπε: «Θα πάρουμε αποφάσεις από την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να έχω 22-23 παίκτες, έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε όλους. Θα συζητήσω πρώτα με τη διοίκηση, θα κάνω τις εισηγήσεις μου και αφού το μάθουν οι παίκτες μου στη συνέχεια θα βγει προς τα έξω».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Μας βοήθησαν πολύ, έδειξαν πως έχουν ποιότητα. Βοηθάει και την ομάδα να έχουμε τέτοιους παίκτες στην Ακαδημία, είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και είναι σημαντικό να είναι μαζί μας».

Για την αναγκαστική αλλαγή του Κώστα Φορτούνη: «Δεν έχω κάποια πληροφορία, πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0