Μαρτίνς: «Πρωτάθλημα με αήττητο!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και, μάλιστα, χωρίς ήττα, έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην Nova.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά: «Φυσικά, η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ηττηθούμε αποτελεί στόχο μας! Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα πλέι οφ. Θέλουμε να αφήσουμε την υπογραφή μας σαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος!

Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και θα θέλαμε να συμβεί χωρίς καμία ήττα. Είναι σημαντικοί τομείς για εμάς η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση, γιατί αυτό αποδεικνύει πως είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα».

Και πρόσθεσε, για τη μεταγραφολογία παικτών του Θρύλου: «Οι παίκτες μας είναι ελκυστικοί για άλλους συλλόγους, αλλά έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας… Είμαστε σίγουροι, πως η ομάδα θα αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για την άφιξη ή την αποχώρηση ενός παίκτη.

Ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος, πως θα βρεθούν οι λύσεις! Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, καθώς ακόμα και αν φύγουν κάποιοι παίκτες, υπάρχουν λύσεις… Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό προκύψει, με παίκτες που έχουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο σε οποιοδήποτε σενάριο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0