Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου θέλουν να κερδίζουν»

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, λόγω της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Σήμερα (12/5) μάλιστα, ο Πορτογάλος κόουτς έδωσε συνέντευξη σε ένα ακόμη Μέσο. Με τον τεχνικό του Θρύλου να μιλά αυτή τη φορά στο elcorreoweb.es, για την κατάσταση με τον κορονοϊό…

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ορισμένοι παίκτες το χειρίζονται πολύ πιο καλά. Άλλοι όχι τόσο, οπότε πρέπει να μιλάμε πιο πολύ μαζί τους… Οι παίκτες μας, πάντως, έχουν την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα με τον ιό.

Μετά από έξι εβδομάδες εκτός, πρέπει να δίνεις προσοχή. Πρέπει σταδιακά όλοι να μπαίνουν στο σωστό πλαίσιο, για να ανακτήσουν πλήρως την φόρμα τους… Γύρισαν όλοι στα σωστά κιλά και μπράβο τους για αυτό! Ήταν στα ίδια κιλά από όταν σταματήσαμε να παίζουμε.

Όταν η μπάλα θα αρχίσει να κυλάει ξανά, οι παίκτες θα έχουν μόνο αυτή την συνθήκη στο μυαλό τους… Είναι πάντα ανταγωνιστικοί και θέλουν να νικούν, οπότε και στις προπονήσεις δεν έχουν τον ιό στο μυαλό τους!

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μία τρομερή δύναμη για την κοινωνία. Ο κόσμος θέλει το ποδόσφαιρο και να κερδίζει η ομάδα του για να ξεχωρίζει.

Τώρα, υπάρχει πιο μεγάλη συζήτηση για το ποδόσφαιρο. Πιο μεγάλη από ποτέ γιατί υπήρχε παύση της δράσης και ενώ οι προπονητές είναι πιο ανοιχτοί και θετικοί, γιατί έχουν ανάγκη να το μοιραστούν όλο αυτό. Είναι κάτι πολύ καλό. Κάτι φανταστικό να μιλάμε για ποδόσφαιρο και να υπάρχει μία συνέχεια».
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0