Μαρτίνς: «Νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη, ήταν ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας»!

Για την συνεργασία του με τον συμπατριώτη του και διεθνή γκολκίπερ, Ζοσέ Σα, μίλησε στο εξωτερικό ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μαρτίνς σε δηλώσεις του που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα zerozero, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «συνήθως, σε όποια ομάδα πάω δεν παίρνω μαζί μου, δικούς μου παίκτες. Ο Σα ήταν ποδοσφαιριστής μου στην Μαρίτιμο, αλλά μετά είχε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Πόρτο! Εκεί όμως, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν, καθώς με τον Κασίγιας, δεν έπαιζε πολύ. Δεν είχε υψηλό κίνητρο και έτσι στα τέλη Αυγούστου, εξέφρασε την επιθυμία του, να αποχωρήσει. Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με τον Σα, φέρνοντας τον στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού και μια… βολική / καλή οψιόν αγοράς. Νιώθω τον Σα σαν δικό μου παίκτη».

Πιο αναλυτικά το τι ειπώθηκε από τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς: «Συνήθως, σε όποια ομάδα πάω δεν παίρνω μαζί μου, δικούς μου παίκτες. Ο Σα ήταν ποδοσφαιριστής μου στην Μαρίτιμο, αλλά μετά είχε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας στην Πόρτο! Εκεί όμως, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για αυτόν, καθώς με τον Κασίγιας, δεν έπαιζε πολύ. Δεν είχε υψηλό κίνητρο και έτσι στα τέλη Αυγούστου, εξέφρασε την επιθυμία του, να αποχωρήσει. Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με τον Σα, φέρνοντας τον στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού και μια… βολική οψιόν αγοράς. Αρχικά, νιώθω τον Σα δικό μου παίκτη και έχει γενικά πολλές δυνατότητες. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε από την Πορτογαλία και ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Κάτι που είχε περισσότερο στην Μαρίτιμο και λιγότερο στην Πόρτο. Γνωρίζοντας τις αρετές του, δεν πίστευα ότι θα βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σύντομο διάστημα. Ήταν ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών μας και ειδικά στα ματς της Ευρώπης. Ήταν φανταστικός».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0