Μαρινάκης: «Ο Σαββίδης είναι Ρώσος, δεν καταδικαστήκαμε με 3 αποφάσεις όπως ο ΠΑΟΚ»

Επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Γκαγκάτση! Η ατάκα για τα πιστόλια, το θέμα της πολυιδιοκτησίας αλλά και το αν είναι θετικός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε λεκτική επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και στον Γκαγκάτση.

«Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και σκάιπ. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ότι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός.

Γκαγκάτσης σε Μαρινάκη: «Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα»
Με ψευδείς ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ότι έχει κάνει ο Σαββιδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν.

Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Εμείς πληρώσαμε όλους μας τους φόρους στο ελληνικό δημόσιο χωρίς να μας χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ φόρων και προστίμων».

Όταν δεν άφησαν τον Αναστασίου να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό…
Για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είπε: «Δεν καταδικαστήκαμε με τρεις αποφάσεις. Ούτε έχουμε αγοράσει την Ξάνθη και ελέγχουμε και άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι λεκέδες. Αν δεν τους θεωρείτε λεκέδες συνεχίστε να μπαίνετε με όπλα στα γήπεδα και να αγοράζετε ομάδες».

Για το πρωτάθλημα και τη συνέχειά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 5-6 Μαΐου χωρίς χρήση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Εμείς θα συναινέσουμε σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν άλλες ομάδες έστω κι ας χάσει χρήματα ο Ολυμπιακός. Λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0