Μάκης Ψωμιάδης: Με έχει καταστρέψει η π…α η ΑΕΚ

«Δεν θα με πάνε στα τέσσερα, θα με πάνε όρθιο», είπε μεταξύ άλλων στη δίκη για την υπεξαίρεση από ταμεία της ΑΕΚ ποσού 21,5 εκατ. ευρώ

7F1AC473FBEEF754C4224CFC8D1F5CA5

Έπειτα από συνεχείς διακοπές ξεκίνησε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη για την υπεξαίρεση από ταμεία της ΑΕΚ ποσού 21,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω εικονικών συναλλαγών, με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη. Στη δίκη κατέθεσε κιόλας ο πρώτος μάρτυρας, υπάλληλος του ΣΔΟΕ ο οποίος αναφέρθηκε σε εικονικά τιμολόγια που εξέδιδε ο απών κατηγορούμενος Αντώνης Κατσαρός, για εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Κατέθεσε χαρακτηριστικά ο εν λόγω μάρτυρας: «Ο κ. Κατσαρός δήλωνε εργολάβος αλλά δεν είχε βιβλία, εργαλεία ή μηχανήματα. Τίποτα. Ήταν ένα πρόσωπο που δεν είχε σχέση με την ΠΑΕ -ήταν πορτιέρης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας- και πιθανώς είχε σχέση με το Μάκη Ψωμιάδη».

Σύμφωνα ακόμη με τον ίδιο μάρτυρα, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Ψωμιάδης, με τον συγκατηγορούμενο του, μέλος τότε του ΔΣ , Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου, πήγαιναν σάκους με χρήματα στην τράπεζα. Υποτίθεται πως ενημέρωναν τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Παρών ήταν και ο Κατσαρός. Ουσιαστικά τροφοδοτούσαν το λογαριασμό και την ίδια στιγμή γινόταν ανάληψη, χωρίς καν να γίνει καταμέτρηση χρημάτων, πράγμα που ήταν λάθος από πλευράς της τράπεζας. Τα χρήματα έμεναν ελάχιστα στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ”. Ο μάρτυρας επεσήμανε ακόμα ότι παρά τα τιμολόγια, για τα οποία εκδόθηκαν επιταγές που φαίνονται ότι επεστράφησαν ατύπως αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο έχουν εισπραχθεί, κανένα γήπεδο δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στους Θρακομακεδόνες».

Πάντως, στη δικαστική αίθουσα η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη με τον Μάκη Ψωμιάδη να επιτίθεται στο συνήγορο πολιτικής αγωγής Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος συνομιλούσε με τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ που κατέθεσε ως μάρτυρας:

Μ. Ψωμιάδης: Χαρούλη κάνεις μάθημα στους ΣΔΟιτες;
Χάρης Οικονομόπουλος: Ελα ρε Μάκη…
Μ. Ψωμιάδης: Όχι έλα… Στα 57 μου θα με κάνει αδελφή ο Οικονομόπουλος; Όχι. Δεν έχω πάρει τίποτα. Με έχει καταστρέψει η π…α η γ…η η ΑΕΚ και καταστράφηκε η οικογένειά μου. Αλλά δεν θα με πάνε στα 4, θα με πάνε όρθιο .

Πηγή : http://www.protothema.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0