Λίγκα: Η τηλεδιάσκεψη που θα κρίνει πολλά για τα πλέι οφ – πλέι άουτ…

Η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Λίγκας που αναμένεται να γίνει στα τέλη Μαρτίου και το αργότερο έως τις αρχές Απριλίου θα καθορίσει το χρονικό πλαίσιο των πλέι οφ – πλέι άουτ της Λίγκας.

Η UEFA πιέζει τις καταστάσεις και μέχρι εκεί που δεν πάει για να τελειώσουν κανονικά οι ευρωπαϊκές Λίγκες παρά την δύσκολη κατάσταση λόγω του κορονοϊού. Σε αυτήν την φάση τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο παρά μόνο ένα χρονικό ενδεχόμενο να έχουμε τον Μάιο αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό υπεύθυνα. Οπότε η τηλεδιάσκεψη στην Σούπερ Λίγκα που θα γίνει προς τα τέλη Μαρτίου και το αργότερο έως τις αρχές Απριλίου θα κρίνει πολλά. Κάτι που είχε τεθεί επί τάπητος από την προηγούμενη διαδικασία ήταν να γίνουν απλά κάποιοι αγώνες και όχι όλοι των πλέι οφ και πλέι άουτ για να κλείσει η σεζόν διότι χρονικά δεν βγαίνει το πρόγραμμα. Να θυμίσουμε πως η Λίγκα για τα πλέι οφ είχε προγραμματίσει να αρχίσουν στα μέσα Μαρτίου για να τελειώσουν τον Μάιο. Τώρα θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε σε αγωνιστική δράση και τον Ιούνιο και ίσως τον Ιούλιο. Όλα αυτά βέβαια επηρεάζουν και οικονομικά τις ομάδες, εκτός από το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους το καλοκαίρι, την μεταγραφική περίοδο, τα ευρωπαϊκά ματς για τη νέα χρονιά και τόσα άλλα.

– Η φωτογραφία είναι Reporter Images από το επίσημο site της Super League (www.slgr.gr/)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0