Λαμπρόπουλος: «Έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη»

Λαμπρόπουλος: «Έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έπρεπε να επιτρέψουν στους παίκτες τους να παλέψουν μέχρι το τέλος, όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τονίζοντας πως στο Φάληρο δεν είχε γίνει κάτι μεμπτό.

ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / CUP / AEK - OLYMPIAKOS

Δηλώσεις που προκαλούν έκπληξη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τονίζοντας πως ο κόσμος της ΑΕΚ έπρεπε να δείξει αυτοσυγκράτηση για να επιτρέψει στην ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση και προσθέτοντας πως στον πρώτο αγώνα δεν συνέβη κάτι μεμπτό στις κερκίδες.

«Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς. Το παιχνίδι είχε κάποια λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε! Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Για να φτάσαμε στο 89′ να δεχθούμε αυτό το γκολ σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα λεπτά. Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Είχαμε ακόμα πέντε λεπτά. Μπορεί να ισοφαρίζαμε αλλά το παιχνίδι διεκόπη. Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από πίεση. Εμείς δεν ήμασταν σήμερα δυνατοί αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν συγκλονιστικός. Περαστικά στο Γιάννη Μανιάτη που έμαθα ότι έπαθε κάτι σοβαρό», τόνισε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0