Κούγιας: «Η Ξάνθη έχει πουληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας, τονίζοντας ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί και θα πρέπει να υποβιβαστεί από την ΕΕΑ.  Μάλιστα, υποστήριξε ότι αν αυτό το σκάνδαλο καταφέρουν κάποιοι να το θάψουν, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χυδαία φιλοξενία. Ειδικά αυτός ο Τσαλίκης και ο Παπαδημητρίου είναι πρόκληση για το ποδόσφαιρο. Δύο άτομα που είναι υπάλληλοι πλέον, δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Ξάνθη. Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω με αυτό που συναντήσαμε σήμερα εδώ την διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, χωρίς μπάλες σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και με έναν διαιτητή, να μην έχει μπάλες και να έχει παιχτεί στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικό ποδόσφαιρο δέκα λεπτά από τα σαρανταπέντε, δεν είναι ποδόσφαιρο στην κυριολεξία.

Εγώ στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ πίσω. Η Ξάνθη θα υποβιβαστεί. Έχει πολυιδιοκτησία, απαγορεύεται αυτό που υπάρχει στη Ξάνθη. Και αν αυτό το σκάνδαλο το θάψει ο οποιοσδήποτε θα είναι το μεγαλύτερο του ποδοσφαίρου. Η Ξάνθη έχει πουληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει. Το κακό είναι πως το πρόβλημα δεν είναι η Ξάνθη για εμάς. Το πρόβλημα είναι το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος χθες, αυτά που γίνονται για να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες για να μπουν στην εξάδα.

Το πρωτάθλημα θα παιχτεί στην εξάδα. Δεν πειράζει όμως. Χάσαμε τζάμπα τρεις βαθμούς και λυπάμαι γι’ αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τα φτιάξουμε όμως, σιγά-σιγά, αλλά θα τα φτιάξουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0