Κινητικότητα γύρω από το τέρμα!!!

Καυτό καλοκαίρια, σε ΟΛΑ τα μέτωπα, αναμένεται το φετινό, για τον Ολυμπιακό. Από τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην προετοιμασία και από εκεί στα μεταγραφικά και στη… νέα σεζόν, σε χρόνο ρεκόρ! Τα σενάρια… πάνε και έρχονται, για διάφορες θέσεις της ενδεκάδας και φυσικά δεν μένει ανεπηρέαστος και ο «άσος». Το όνομα του Σα παίζει δυνατά στο εξωτερικό και έτσι κάπως όλη η υπόθεση «τερματοφύλακας» αρχίζει να κινείται.

Δεν είναι, φυσικά, το ποιος θα φύγει (αν φύγει κάποιος), αλλά το ποιος θα έρθει στην θέση του. Και εκεί το πράγμα αρχίζει και κινείται… για τα καλά. Σούμπασιτς, Ράμος και όχι μόνο, είναι ονόματα τα οποία, δημοσιεύματα από το εξωτερικό, περιγράφουν ως «μεταγραφικούς στόχους» του Ολυμπιακού. Προς το παρόν κάτι σίγουρο δεν υπάρχει, ενώ όπως είναι λογικό, αν δεν προκύψουν, πρωτίστως, εξελίξεις εσωτερικά (να έρθει δηλαδή καλή πρόταση για κάποιον από τους τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ και να γίνει αυτή αποδεκτή) τότε τίποτα δεν θα κινηθεί.

Του Σούμπασιτς φαντάζει μία δύσκολη περίπτωση, με μεγάλες αποδοχές, αλλά τίποτα δεν είναι πραγματικά δύσκολο για τον Ολυμπιακό, όταν αποφασίσει να το δουλέψει. Ο Κροάτης είναι ένας εξαιρετικός και πολύπειρος τερματοφύλακας, η αξία του οποίου δεν αμφισβητείται. Ο Ράμος είναι μία άλλη περίπτωση, πιο ελπιδοφόρα, όμως σίγουρα δεν του λείπει ούτε η εμπειρία, ούτε το ταλέντο. Δεν είναι μόνο αυτά τα ονόματα που «ακούγονται», βέβαια. Ακόμα και σήμερα υπήρξαν στην Τουρκία δημοσιεύματα για τον Σελμανί της Μενεμένσπορ, ενώ κι ο Μπάλας Μέγερι φαίνεται ότι… περιμένει. Βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0