Καταγγέλλει επίθεση εντός των αποδυτηρίων ο Εργοτέλης! video

Καταγγέλλει επίθεση εντός των αποδυτηρίων ο Εργοτέλης! video

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Εργοτέλης ισχυρίζεται ότι άνθρωποι των κρητικών και συγκεκριμένα οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Κουνδουράκης αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιάννης Μανουσάκης δέχτηκαν επίθεση μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

anakoinosi

Η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε την ανακοίνωση την οποία είχε προαναγγείλει μέσω του twitter της σχετικά με τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στην οποία αναφέρει ότι δέχτηκαν επίθεση οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Κουνδουράκης καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιάννης Μανουσάκης.

Επίσης τονίζει ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη μπόρεσαν και μπήκαν στα αποδυτήρια κρατώντας την πόρτα που δεν κλείδωνε και κάλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις για να επέμβουν.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση συνοδεύεται και από ένα βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια που δείχνει ανθρώπους του Εργοτέλη να κρατούν την πόρτα.

[youtube id=”TJAkBlbSzLY” width=”620″ height=”360″]

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, με λύπη αλλά και αγανάκτηση, καταγγέλλει τα όσα θλιβερά συνέβησαν έπειτα από τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σκηνές που θύμιζαν ζούγκλα και γύρισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, “φίλαθλοι” του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων και προσπάθησαν να εισβάλουν και στην αίθουσα των αποδυτηρίων της ομάδας μας. Στο διάδρομο έξω από την πόρτα της αίθουσας, επιτέθηκαν στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Σταύρο Λαμπράκη και στον γυμναστή μας Νίκο Κουνδουράκη και χρησιμοποιώντας γροθιές και κλωτσιές προσπάθησαν να εισβάλουν στην αίθουσα με προφανή στόχο να φτάσουν στους ποδοσφαιριστές μας.

Μέλη της αποστολής μας κατάφεραν κι απεγκλώβισαν τους δύο προαναφερθέντες οι οποίοι μπήκαν στην αίθουσα των αποδυτηρίων. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τους δυο προαναφερθέντες αλλά κι ολόκληρη την αποστολή, δέχθηκε επίθεση με γροθιές και χτυπήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας μας, Γιάννης Μανουσάκης.

Οι “εισβολείς”, απτόητοι και χωρίς ίχνος αστυνομικής δύναμης ή ανδρών ασφαλείας του γηπέδου (security) στο χώρο, τραβούσαν την πόρτα – που δεν κλείδωνε – στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν και να μπουν στα αποδυτήρια.

Την ίδια στιγμή, μέλη της αποστολής της ομάδας μας, τρομοκρατημένα, κρατούσαν την πόρτα από την εσωτερική πλευρά για να μην ανοίξει και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με κάποιον αρμόδιο, ώστε να φτάσει αστυνομική δύναμη στο χώρο. Τελικά αυτό επιτεύχθηκε 15 λεπτά αργότερα και έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκε γενικευμένη σύρραξη εντός των αποδυτηρίων.

Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη προστασίας της αποστολής της ομάδας μας, τόσο από την αστυνομία όσο κι από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που επέτρεψαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια ”φίλαθλοι” με συνέπεια να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και συνοδών. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο και εξοργιστικό, εν έτει 2014, να επιχειρείται και να επιτρέπεται εισβολή οπαδών στα χώρο των αποδυτηρίων της αντιπάλου ομάδας.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές και όργανα να επιληφθούν άμεσα του θέματος που αποτελεί ισχυρό πλήγμα στο γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

apoditiria

Share and Enjoy !

0Shares
0 0