Η δικαίωση των Πορτογάλων του Θρύλου!

Στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος για μία ακόμη φορά οι Σα, Σεμέδο και Ποντένσε.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου και έχουν καταφέρει έτσι να βρίσκονται συνεχώς στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τους τεχνικού. Κάτι το οποίο αποτελεί και προσωπική τους δικαίωση.

Και οι 3 συγκεκριμένοι παίκτες ήρθαν στον Ολυμπιακό για το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και έχουν ήδη δικαιωθεί, βρισκόμενοι συνεχώς στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος, ενώ αγωνίζονται και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τους ομίλους του Champions League.

Την ίδια ώρα αποτελεί τιμή για τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 3 παίκτες τους στην εθνική Πορτογαλίας, η οποία κατέκτησε το 2016 το Euro, ενώ την περυσινή σεζόν κατέκτησε και το Νations League. Πράγμα το οποίο αποδεικνύει και το μέγεθος του Ολυμπιακού, ο οποίος διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία συνεχώς μεγαλώνει το όνομά της στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι 3 παίκτες του Ολυμπιακού θα απουσιάσουν το επόμενο διάστημα από τις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», έχοντας υποχρεώσεις αρχικά κόντρα στο Λουξεμβούργο (11/10) και στη συνέχεια κόντρα στην Ουκρανία (14/10).

Ο Θρύλος αποτελεί το σκαλοπάτι για κάθε παίκτη να πετύχει τα όνειρά του, κάτι το οποίο έχουν συνειδητοποιήσει ήδη οι 3 Πορτογάλοι του Ολυμπιακού, αλλά και πάρα πολλοί ακόμη παίκτες, που εκτόξευσαν τις καριέρες τους μέσω των Πειραιωτών.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0