Γκασπάρ μέχρι τον Αύγουστο

Ο Γκασπάρ παίζει στον Ολυμπιακό δανεικός, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με οψιόν αγοράς.

Πέραν των συζητήσεων που γίνονται, ή θα γίνουν και στο άμεσο μέλλον, για την παραμονή του ακραίου μπακ στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, οι Πειραιώτες συζητούν με την Σπόρτινγκ την επέκταση του δανεισμού του, μέχρι το τέλος Αυγούστου. Όπως είναι λογικό, εφόσον οι διοργανώσεις (ειδικά οι ευρωπαϊκές) θα συνεχιστούν μέχρι τότε και… βλέπουμε.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τους Πορτογάλους να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του, με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος Αυγούστου, λοιπόν, αφού αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει και στο Europa League, όπως και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι τότε. Μένει να φανεί τι θα αποφανθεί η ομάδα της Λισαβόνας, η οποία δεν αναμένεται να βάλει εμπόδιο στην παραμονή του Γκασπάρ μέχρι 31/8, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γκασπάρ μπορεί να δώσει λύσεις και στα δύο άκρα της άμυνας και πέραν αυτής της υπόθεσης, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και του χρόνου, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά αυτά που ο Ανγκολέζος μπακ μπορεί να προσφέρει. Και αυτή η υπόθεση δεν είναι εύκολη, βέβαια, αφού η τιμή που ορίζεται για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς είναι λιγάκι… αυξημένη.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0