«Γερμανία για Europa» γράφουν οι Times

Νέο δημοσίευμα αναφορικά με τον μέλλον του Europa League έρχεται σήμερα. Αυτή τη φορά από τους Times, οι οποίοι παρακολουθούν το θέμα «ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόσο σε επίπεδο Champions League, όσο και σε επίπεδο Europa League. Φυσικά ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το Europa League και το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια της διοργάνωσης και έτσι τα «νέα» που μεταφέρουν οι Times, για μεταφορά του στη Γερμανία και συνέχιση εκεί, είναι άκρως ενδιαφέροντα για τους «ερυθρολεύκους».

Πρώτη λύση, όπως φαίνεται, παραμένει για την UEFA εκείνη του Final 8, με τη Γερμανία να φαίνεται, τούτη την ώρα, πιο πιθανός προορισμός, για το τελευταίο κομμάτι της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και διακρίνεται και ο Θρύλος. Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η πόλη, η οποία θα κληθεί να αναλάβει τη διοργάνωση της τελικής ευθείας του Europa League, ωστόσο, όπως τονίζουν οι Times, η Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ είναι οι δύο υποψήφιες.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ενδιαφέρον το θέμα, καθώς κάποια στιγμή είχε ακουστεί και η Αθήνα, ως πιθανός τόπος διεξαγωγής ενός Final 8 του Europa League. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει και πολύ εύκολο ή πιθανό, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, όσο η UEFA δεν καταλήγει σε μία μορφή διεξαγωγής του υπολοίπου της διοργάνωσης.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0