Γαβαλάς: « θα λυθεί το θέμα του Ποντένσε»

Ο Νίκος Γαβαλάς έκανε διευκρινίσεις για το θέμα της μεταγραφής του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ζόρζε Μέντες, αλλά με τους όρους του συμβολαίου.

Η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς μπορεί να έμοιαζε τελειωμένη, όμως, ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην αγγλική ομάδα και αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις έχουν σταματήσει. Ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και έκανε διευκρινίσεις για το θέμα με τον Πορτογάλο εξτρέμ. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον Ζόρζε Μέντες, ενώ επισήμανε πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τον παίκτη και αυτό το θέμα θα το λύσει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Γαβαλάς για το θέμα του Ποντένσε:

«Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Ποντένσε και ο παίκτης ανήκει στην ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον Μέντες και τα ποσοστά, όπως γράφτηκε, που ζήτησε.

Η διαφορά ήταν ανάμεσα στις ομάδες και αφορούσε τους όρους του συμβολαίου του και για το λόγο αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ποντένσε.

Αρκετοί λένε πως το μυαλό του ήταν ήδη στην Αγγλία πριν καν κυλήσουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του και ενδεχομένως αυτό να προκαλεί μια δυσαρέσκεια αλλά να γνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα από τη στιγμή που είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις σε υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πωληθούν. Με βάση όσα σας ανέφερα αρκετά απ’ όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αν έρθει η Γουλβς με μια άλλη πρόταση θα τη συζητήσει ο Ολυμπιακός;

«Ξεκαθάρισα ότι υπήρξε διαφορά ανάμεσα στους όρους του συμβολαίου και δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του Μέντες».

Πού είσαι Ποντένσε, πού είσαι Σεμέδο;

Για το αν η διαφορά ήταν στο συνολικό ποσό ή τον τρόπο καταβολής των χρημάτων:

«Θα μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0