Φοβερός Μπουχαλάκης!

Στον Ολυμπιακό οι απαιτήσει είναι πάρα πολλές και κυρίως πολύ υψηλές… Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ακούσει πολλά στο διάστημα που βρίσκεται στους Πειραιώτες, ωστόσο, οι απαντήσεις του δίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αποστομωτικές.

Ο Κρητικός μέσος του Θρύλου ήταν πραγματικά φοβερός κόντρα στον Ατρόμητο, ίσως ο αληθινός MVP της αναμέτρησης, χωρίς να αδικήσουμε φυσικά τον Ποντένσε, ο οποίο έκανε το 1-0 στον αγώνα και έδιωξε το άγχος.

Όμως, ο Μπουχαλάκης έχει κάνει για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν εξαιρετικό παιχνίδι, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αξία του.

Ο διεθνής χαφ ήταν ο «άρχοντας» του κέντρου στο συγκεκριμένο ματς, ελέγχοντας σχεδόν στον απόλυτο βαθμό τόσο το επιθετικό όσο και το ανασταλτικό παιχνίδι της ομάδας.

Μάλιστα, είχε και την ασίστ στο γκολ του Ποντένσε, ενώ είχε και μία εξαιρετική έμπνευση στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσιμίκα να μην καταφέρνει να σκοράρει, αλλά και κάποιες δικές τους ευκαιρίες να σκοράρει στον αγώνα.

Ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει με το… σπαθί του τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού, με σχεδόν όλους να αναγνωρίζουν πλέον τη τεράστια δουλειά που κάνει στο παιχνίδι της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0