Έβραζε ο Σάββας με Διαμαντόπουλο: «Ελεεινή η διαιτησία»

Έβραζε ο Σάββας με Διαμαντόπουλο: «Ελεεινή η διαιτησία – Δεν έχω δει τέτοιο πράγμα εναντίον μας»

Έξαλλος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης για τη διαιτησία στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και εξέφρασε τα παράπονα του στον διαιτητή Διαμαντόπουλο.

Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ήταν ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης , σύμφωνα με το «Φως» τα έχωσε στους διαιτητές στα αποδυτήρια λέγοντας… «Η διαιτησία ήταν ελεεινή. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε φιλικό εναντίον μας».

Απευθυνόμενος στον διαιτητή Διαμαντόπουλο είπε. «Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ.Διαμαντόπουλε, γίνατε διαιτητής Σούπερ Λίγκας πριν λίγα 24ωρα. Αλλά απ’ ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι».

> Γεμίζει το Καραϊσκάκη με τη Ριέκα

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι αλλά και το γκολ που ακυρώθηκε ανέφερε: «Ένας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα. Μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή. Οι επιλογές αυτών των δύο σφυρίζουν στα γήπεδα. Αντί να κόψουν τους διαιτητές που έκαναν εγκλήματα πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού, τους άφησαν να αλωνίζουν. Εκοψαν πολλούς άλλους, που δεν τους ήταν αρεστοί».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0