Έτσι θα κάνει την υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός ξέρει πως η σεζόν που έρχεται αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολη, από εκείνη που πέρασε.

Δείτε την εκπομπή μας :

Οι προσδοκίες στην Ευρώπη ανεβαίνουν, στην Ελλάδα πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα και να τα… αυξήσει. Να τα κάνει 46 και να… συνεχίσει προς το 5ο αστέρι! Δεν είναι εύκολο να το κάνει. Χρειάζεται στην ομάδα του παίκτες με ικανότητα και εμπειρία. Παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να σταθούν επάξια, απέναντι στον «πόλεμο» της «εξυγίανσης», απέναντι στις αγωνιστικές ανάγκες, απέναντι στα απρόοπτα.

Παίκτες με ποιότητα, εμπειρία, ικανότητα, αξία! Δεδομένη αξία… Σας θυμίζει κάτι; Κάποιον Βαλμπουενά; Κάποιον Ελ Αραμπί; Παίκτες όχι απλώς έμπειρους, αλλά… πολύπειρους και… άλλου επιπέδου! Χωρίς να υποτιμούμε άλλους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, καθώς όλοι συνέβαλαν στην υπέροχη χρονιά που ζήσαμε, οι δύο… «γέροντες» (ναι και όμως, τους αποκάλεσαν και έτσι, ορισμένοι) πήραν την ομάδα από το χέρι και την… τράβηξαν μπροστά!

Πως, λοιπόν, ο Θρύλος δεν θα ποντάρει σε παίκτες με αξία και εμπειρία, όπως ο Ραφίνια, ή ο «δικός του» Χολέμπας; Παίκτες που έχουν παίξει με επιτυχία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και όχι απλώς… συμμετείχαν, αλλά ξεχώριζαν! Πως δεν θα ποντάρει σε τέτοιους παίκτες όταν ΤΕΤΟΙΟΙ παίκτες του έκαναν φέτος τη διαφορά;!

Νεαρούς έχει, από πίσω. Πολλούς και υπερ-ταλαντούχους! Και θα τους εκμεταλλευτεί, ο Μαρτίνς, στο έπακρο. Και νέους «Τσιμίκες» θα κοιτάξει να βγάλει… Και τον Φορτούνη να εκτοξεύσει ξανά… Και τον Κούτρη. Και τον Τζολάκη και τον Τσούμιτς και τον Ραντζέλοβιτς… Έχει νιάτα ο Θρύλος. Και τα νιάτα θα κάνουν το ξεπέταγμά τους… Αλλά τις κούπες, τις διασφαλίζουν πολύ πιο εύκολα, οι… παλιοσειρές, με την εμπειρία τους. Οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» μπορούν να κάνουν, με μεγαλύτερη συνέπεια, τη διαφορά…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0