Ετοιμάζει αλλαγές για Τούμπα ο Μίτσελ

Ετοιμάζει αλλαγές για Τούμπα ο Μίτσελ

1083525

Ο Θρύλος πηγαίνει για τη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να τελειώσει και να κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τώρα.

Ο Μίτσελ, ο οποίος έχει αρκετούς τραυματισμούς παικτών να αντιμετωπίσει, θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ροτέισον της ομάδας, αφού και η κούραση είναι ένας επιπλέον παράγοντας.

Ο Ισπανός λοιπόν, θα δώσει ευκαιρίες να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό, στην βασική ενδεκάδα να ξεκινήσουν οι Ανδρέας Σάμαρης και Πάουλο Μασάντο, που τελευταία δεν αγωνίζονται τόσο συχνά.

Επίσης, ο Γκαετάν Μπονγκ έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει κι αυτός βασικός στην θέση του Αβραάμ Παπαδόπουλου μιας και ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε για ολόκληρο τον αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εξάλλου, ο Θρύλος δεν έχει σοβαρό πρόβλημα όταν πρέπει να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, αφού διαθέτει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή.

Πηγή : http://www.gavros.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0