Επιστροφή στο Ρέντη!

Η αντίστροφη μέτρηση του Ολυμπιακού, για την επιστροφή στη σκληρή δουλειά στο Ρέντη, έχει ξεκινήσει!

Mε τους Πειραιώτες να επιστρέφουν αύριο, Τρίτη (5/5) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, μετά τη μεγάλη διακοπή, λόγω του κορονοϊού. Επιστροφή, όμως, με υπευθυνότητα!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα σεβαστούν και θα τηρήσουν τα αυστηρά πρωτόκολλα, που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Μάλιστα, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα προπονούνται ανά γκρουπ. Ενώ θα πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου σε διαφορετικές ώρες και, ειδικότερα, στις 9:00, στις 10:30 και στις 12:00.

Να σημειωθεί, ότι οι ποδοσφαιριστές, ο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι εργαζόμενοι, που θα βρίσκονται στο προπονητήριο, υποβλήθηκαν στον απαραίτητο έλεγχο για τον ιό, με επικεφαλής τον ιατρό, Χρήστο Θέο! Κάτι που μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παραπάνω, με τον Πορτογάλο τεχνικό…

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως έκανε από την πρώτη μέρα, ο Ολυμπιακός σεβόμενος τις οδηγίες και τις αποφάσεις είναι έτοιμος για τη σταδιακή επάνοδο στη νέα κανονικότητα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00)».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0