Ελαμπντελαουί : «Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά»

Ελαμπντελαουί : «Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά»

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

omar elambdelaoui

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου μέρους απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά και για το άνετο 3-0 εξέφρασε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.Ο διεθνής Νορβηγός μπακ , ωστόσο, φρόντις ένα επισημάνει ότι ο Θρύλος δεν θα πρέπε να εφησυχάσει και αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσει να αποδίδει το ίδιο καλα΄και στη συνέχεια:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε τις ευκαιρίες μας και ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο».

Για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι. Τώρα έχουμε την διακοπή, στο πρωτάθλημα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όπως και στο Κύπελλο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, να προσπαθούμε και πιστεύουμε πως θα τα κατακτήσουμε».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω πως δεν πρόκειται να κάνει κακό στην ομάδα η διακοπή. Αντιθέτως θα βοηθήσει. Πολλοί παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται και να δουλεύει. Προσωπικά μου αρέσει που θα έχω ακόμα ένα παιχνίδι, γιατί έλειπα για κάποιες μέρες λόγω του τραυματισμού μου και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα αυτή η διακοπή».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0