Δοκιμάζει ξανά το 4-2-3-1!

Είπαμε λίγο πριν ότι ο Μαρτίνς δεν προχωρά σε αλλαγές, σε πρόσωπα και σχήματα, δίχως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει το 4-2-3-1 και το 4-3-3 και ανάλογα με το πως θέλει να προσεγγίσει ένα ματς, επιλέγει το σύστημά του και τα πρόσωπα που θα το υλοποιήσουν. Καμιά φορά πάει και με 4-4-2, αλλά αυτό συμβαίνει πιο σπάνια.

Έτσι, στο προσεχές ματς με τον Άρη, αναμένεται να επιστρέψει στο σχήμα με τους δύο κεντρικούς μέσους και ένα «καθαρό» δεκάρι μπροστά τους. Το 4-2-3-1 δηλαδή. Ένα σύστημα, το οποίο ταιριάζει στον Ολυμπιακό και έχει δείξει ότι «κολλάει» με το ρόστερ, το οποίο έχει στη διάθεσή του, ο Πορτογάλος.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, τώρα, ο Ραντζέλοβιτς και ο Φορτούνης «βλέπουν» ενδεκάδα, στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σε εξαιρετική κατάσταση και, στις τελευταίες προπονήσεις, δείχνουν σε ιδιαίτερη φόρμα. Γεγονός το οποίο αποτελεί πάντοτε, το Νο1 κριτήριο, για τον Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου εκείνος να επιλέξει την ενδεκάδα, με την οποία θα αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αλλαγές, λοιπόν, στο προσεχές ματς με τον Άρη. Αλλαγές, αλλά με μέτρο και μόνο όπου η ενδεκάδα χρειάζεται τόνωση ή διαφοροποίηση. Με τη λέξη «χρειάζεται» να είναι, ξανά εδώ το «κλειδί». Ο Μαρτίνς δεν ρισκάρει. Θέλει να κλειδώσει τον τίτλο και να μπορεί να είναι άνετος, πριν προβεί σε δοκιμές, ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0