Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στον σωστό δρόμο»

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στον σωστό δρόμο»

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ στηρίζεται σε γερές βάσεις -αλλά και ξεκάθαρος ότι έχει μεγάλη διαδρομή ακόμα μπροστά της για να φτάσει εκεί που θέλει- εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Την ικανοποίησή του για το επίπεδο που βρίσκεται η ΑΕΚ, τονίζοντας ωστόσο ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε απόσπασμα συνέντευξής του στο official programme του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο Ανδαλουσιανός παρουσιάζεται βέβαιος ότι η ομάδα στηρίζεται σε γερές βάσεις, αλλά ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να δείχνει και σωστή νοοτροπία.

«Από την πλευρά μου έχω προσθέσει με τη δική μου δουλειά έναν κόκκο άμμου σε όσα πετύχαμε πέρυσι! Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά υπάρχει μεγάλη διαδρομή να διανύσουμε και αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι για εμάς πρέπει να αποτελεί έναν ξεχωριστό τελικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μανόλο Χιμένεθ μιλάει για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ και τις πιθανότητες πρόκρισης, για την ευρωπαϊκή πρόκληση της ΑΕΚ, για τις μεταγραφές και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0